vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Ništa od današnjeg sučeljavanja na RTL-u

Metković, 28.5.2017. - Kako je jučer na svome FB profilu objavila Mostova kandidatkinja Katarina Ujdur, neće biti ništa od dogovorenoga sučeljavanja nje i Bože Petrova te Dalibora Milana i Stipe Gabrića na RTL televiziji.

„Tijekom sutrašnjeg dana na RTL televiziji trebali smo se sučeliti Božo Petrov i ja s jedne strane, a Stipe Gabrić Jambo i Dalibor Milan s druge strane. Pristala sam na ovakav oblik sučeljavanja jer se gospodin Milan ne želi sa mnom suočiti bez svog mentora Jambe, što je apsolutni presedan u hrvatskoj politici i pokazuje netransparentan i mutan način kojim se namjerava upravljati našim gradom. Međutim, upravo mi je javljeno da je gospodin Milan odustao od sučeljavanja. Ovim putem apeliram na gospodina Milana - recite građanima Metkovića kako ćete upravljati javnim financijama i koju ulogu ćete dodijeliti Stipi Gabriću Jambi koji danas i pred sudom odgovara za svu štetu koju je nanio našim sugrađanima?

Pozivam gospodina Milana još jednom na sučeljavanje, a ukoliko će ostati pri svom kukavičkom stavu, u ovom trenutku spremna sam sučeliti i s gospodinom Jambom, bez obzira na to što njegove uvrede koje mi je uputio možemo okarakterizirati i kao klevetu. Građani Metkovića zaslužuju znati kako će se upravljati njihovim novcem i što ih možda očekuje u idućih četiri godine vladavine Jambe i Milana.“