vijesti www.metkovic.hr

 Radionica

Kako se Napulj othrvao privatizaciji vodoopskrbe i odvodnje

Metković, 16.10.2017. - Udruga DOBRA poziva predstavnike organizacija civilnoga društva, lokalnih samouprava te sve zainteresirane građane na radionicu „Europska iskustva u upravljanju javnim dobrima: Napulj“ koja će se održati u četvrtak, 19. listopada 2017. godine u Volonterskom centru Dobra s početkom u 19 sati.

Na radionici će Simona Pavlović prenijeti iskustva upravljanja vodnim resursima koje je donijela sa studijskoga posjeta Napulju.

Projekt “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge DOBRA i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja. Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Molimo zainteresirane da potvrde svoj dolazak na adresu dobra.udruga@gmail.com.