vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Karate-klub Metković upisuje nove članove

Metković, 8.1.2019. - Tijekom siječnja 2019. Karate-klub Metković nudi besplatne treninge svim zainteresiranim od šest godina pa nadalje, kako bi se upoznali s tom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela. Jedan je to od sportova koji liječnici za mlađe uzraste preporučuju kao temeljni sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Uz učenje karatea, Klub nudi vrhunske trenere od kojih troje posjeduju trenerske diplome, smjer karate, kinezioloških fakulteta i Hrvatskoga olimpijskog odbora.

Nudi se nov, tek napravljen, klimatiziran, topao i ugodan prostor kluba u samom centru grada, prilagođen tom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz osam postojećih sprava za vježbanje.

Postanite članom KK Metković, koji trenutno ima 92 člana, trenirajte s balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama. Karate-klub Metković jamči da će svako dijete u Klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake, starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa...

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4 (bivša Lesnina-Anaid iznad igraonice Zvrk) ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17,25 do 22 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o KK Metković možete vidjeti na web-adresi Kluba www.kkmetkovic.hr.