vijesti www.metkovic.hr

 Festival

U subotu prvi NEXT festival Metković

Metković, 19.9.2019. - U subotu, 21. rujna s početkom u 20 sati, u Gradskom kulturnom središtu Metković održat će se prvi NEXT festival Metković, glazbeno-scenski spektakl koji će okupiti pjevače i druge umjetnike iz cijele doline Neretve i šire.

Festival je natjecateljskog karaktera, a organiziraju ga Ustanova za kulturu u sport Metković te mladi Metkovci i Metkovke, kako bi potaknuli kreativnost i stvaralaštvu u raznim oblicima umjetnosti, kao i promicanja glazbene kulture među mladima.

U subotu će se, tako, za simpatije publike i žirija, natjecati sedam pjevača iz doline Neretve i šire, a njihove nastupe pratit će i inovativan zabavan program. S pjesmama, među kojima će se za svakog naći ponešto, na festivalu nastupaju Marija Previšić, Marta Sršen, Aja Tagrid, Josipa Dropulić, Antea Jurković, Ana Medak i Ivan Vladimir.

– Publika će za svoje favorite moći glasovati putem stranice nextfest.online te je pozivamo u što većem broju kako bi pružila podršku natjecateljima. Zabava je zagarantirana! Ulaz je besplatan, a posjetitelji će moći dobrovoljnim prilogom podržati program. Informacije o NEXT festivalu Metković možete pronaći putem Instagram i Facebook profila, a dodatne promotivne materijale i na našem YouTube kanalu – kažu organizatori festivala.