vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Kako Stožeru CZ Grada Metkovića podnijeti zahtjev za izdavanja propusnice

Metković, 24.3.2020. - Obavještavaju se osobe s prebivalištem i stalnim boravištem na području grada Metkovića, koji iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih potrepština moraju otići izvan područja grada Metkovića, da zahtjev mogu podnijeti putem e-maila civilna.zastita@metkovic.hr, te osobno dolaskom ispred Gradske uprave na adresi Stjepana Radića 1.

Obrazac je dostupan i na web stranici (preuzmite ga klikom na ovu poveznicu) www.grad-metkovic.hr. Obrazac treba biti vlastoručno potpisan, a podnositelji pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću jamče za istinitost podataka navedenih u zahtjevu.

Protokol oko izdavanja propusnica je sljedeći:

Podnositelji popunjeni obrazac ostavljaju na improviziranom šalteru ispred Gradske uprave, a na obrascu će podnositelji ostaviti broj telefona na koji će ih se kontaktirati nakon obrade zahtjeva. Svi zahtjevi bi trebali biti obrađeni i izdane od strane Stožera civilne zaštite Grada Metkovića tijekom dana.

Molimo podnositelje zahtjeva da se pridržavaju uputa i mjera propisanih od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i da ovu mjeru koriste samo u nužnim situacijama.

Zahtjevi se podnose radnim danom od 8 do 11 sati. Preuzimanje propusnica je svakim radnim danom od 13 do 14 sati.

Još jedanput apeliramo da građani dobro prate sve odluke Stožera civilne zaštite RH i da se pridržavaju se istih, kako ne bi bili sankcionirani.