vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Metkovci sigurni protiv Kozale

Metković, 21.2.2016. - Rukometaši RK Metković 1963 sinoć su u drugoj utakmici proljetnoga djela prvenstva dominantnom igrom tijekom cijele utakmice na svome terenu pobijedili MRK Kozala iz Rijeke rezultatom 29:26.
Metkovci odmah na početku sprječavaju gostujući napad i postižu prvo vodstvo koje nisu ispuštali do kraja. Ono je do kraja poluvremena samo raslo pa se na odmor otišlo pri 18 : 10.

Sve do pet minuta pred kraj utakmice Metkovci uvjerljivo vode, čak i devet golova razlike. Budući da je trener Bjeliš u igru uveo mlađe igrače to se odrazilo na rezultat jer su Riječani nizom od pet golova poraz uspjeli smanjiti na prihvatljivih minus tri.

Kod domaćina najraspoloženiji s po pet pogodaka bili su I. Koncul, Mataga i Miletić, po četiri postigli su Zovko i N. Dominiković te tri pogotka Vistorop. U strijelce su se s po jednim pogotkom ubilježili Vučić, Vladimir. V. Koncul i Dodig. Riječane su predvodili Buneta sa sedam pogodaka te Negulić i Briški sa šest.

Metković 1963 na tablici je trenutno četvrti, s istim brojem bodova kao Dugo Selo. Sljedeće subote putuje u Križevce na ogled protiv RK KTC.