vijesti www.metkovic.hr

 Obrazovanje

Predstava 'Crvenkapica' oduševila mališane, ali i stariju publiku

Metković, 9.6.2016. - Nakon Završne priredbe predškolaca, tete iz Dramske skupine Dječjega vrtića Metković kraj su pedagoške godine obilježile i predstavom Crvenkapica, koju su u režiji tete Pave Begić u Središnjem vrtiću izvele za sve skupine vrtićana.

Tko ne zna za djevojčicu koja kroz šumu bolesnoj baki nosi kolače, zločestoga vuka, hrabroga lovca? E pa zamislite sve drukčije - vuka koji bježi iz zoološkoga vrta i ne snalazi se baš najbolje u šumi, vitalnu baku koja se bavi tjelovježbom, strašljivoga tatu lovca koji za ljubav žene kreće u potragu za vukom...

Izvrsnim su izvedbama Pava Begić, Davorka Šutalo, Karmen Laskač, Ana Volarević, Silvana Arapović i Marina Barjaktarević ispričale jednu od najpoznatijih priča na svijetu. One su taj nimalo lagan zadatak obavile vrckavo, veselo i razigrano, a priču o Crvenkapici predstavile su na moderan i iznenađujuće šarmantan način, naravno sa sretnim završetkom.

Na kraju su svi čestitali rođendan teti Davorki Šutalo, a mi svim tetama čestitamo na profesionalno obavljenu poslu, uz nadu da će i šira javnost imati prigodu vidjeti predstavu.