vijesti www.metkovic.hr

 Glazba

Jurica Popović objavio album 'Osobno' i u Dubrovniku snimio spot

Metković, 21.6.2016. - Prošloga je tjedna Jurica Popović Pop u Dubrovniku snimio spot za svoju pjesmu Ti i ja, koja se nalazi na upravo objavljenome albumu Osobno. Bila je to prigoda da s njime porazgovaramo uz kavu.

– Snimanjem toga spota počastio sam samoga sebe za 35 godina kontinuiranoga rada u glazbi, a kao kulminaciju djelovanja u tome razdoblju napravio sam autorski album Osobno, na kojemu sam autor glazbe, teksta i aranžmana te prvi put pjevač na cjelovitom glazbenom projektu.

Snimanjem spota u Dubrovniku htio sam sebi dati na važnosti, dovesti se jednak značaj s onim što Dubrovnik predstavlja u svim svojim segmentima. Tijekom snimanja spota, koje je obavio Marin Veraja, pokušao sam naglasiti sve ljepote stare gradske jezgre, zidina i draži koje pruža Stradun, te stvoriti interakciju sebe i svega toga. Nadam se da sam u tome uspio i da će publika prepoznati moju namjeru i uživati u napravljenome. Prilikom gostovanja na radiopostajama u Dubrovniku, tijekom javljanja slušatelja doživio sam pozitivne komentare i time motivaciju za daljnji rad.

Album Osobno izašao je prije dva tjedna u suradnji s izdavačkom kućom Magic Music, a Croatia Records je distributer toga albuma – rekao nam je Jurica i pozvao sve one koji prate njegov rad u glazbi da poslušaju njegov novi albumi jer smatra da je njime postigao ono čemu je težio svih godina rada, a to je ostaviti dobar dojam na slušatelje.

CD s albumom Osobno u Metkoviću se može kupiti u Papirnici Ancona na Trgu kralja Tomislava.