vijesti www.metkovic.hr

 Poduzetništvo

Predstavljanje ‘Poduzetničkog inkubatora’

Metković, 30.6.2016. - Centar za poduzetništvo d.o.o. u suradnji s Udrugom za lokalni razvoj Pro futuro i Pučkim otvorenim učilištem u Pločama pozivaju na besplatnu prezentaciju pod nazivom Predstavljanje poduzetničkog inkubatora, koja će se održati 5. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu u Pločama s početkom u 10 sati.

Naime, u pripremi je projekt za izgradnju poduzetničkog inkubatora u Pločama čiji je cilj poticanje poduzetnika početnika okupljanjem mladih poduzeća na početku poslovanja i njihovo osposobljavanje za uspješno poslovanje, a samim time i poticanje poduzetništva u gradu Pločama i okolici.

Svrha prezentacije je predstaviti “stanare” postojećega Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, koji bi na praktičan i zanimljiv način predstavili iskustva djelovanja postojećega Poduzetničkog inkubatora te važnost utjecaja dobivene potpore i podrške na njihovo poslovanje.

Zbog ograničena broja polaznika, mole se zainteresirani da se prijave u Centar za poduzetništvo d.o.o. putem e-maila: dcp@dcp.hr ili telefona 020/418-401, najkasnije do 4. srpnja.