vijesti www.metkovic.hr

 Glazba

'Žveljarinke' predstavile spot s pjesmom za 'Opuzen 2016.'

Metković, 27.7.2016. - Sinoć je na Verajinu guvnu premijerno prikazan videospot za pjesmu Dolina Klape učiteljica Žveljarin, s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Festivalu Melodije juga Opuzen 2016.

Prikazani videospot publika je nagradila velikim pljeskom, a nakon toga je osnivačica i voditeljica klape Aleksandra Lukić-Skelić predstavila članice Klape: Boženu Nikoletić, Žanu Marević, Elenu Jelčić-Sulić, Marijanu Curić, Ivanku Šešelj, Kristinu Mijić, Mariju Dadić, Sandru Šutalo te dvije članice koje su na porodiljinom dopustu Ivu Stojić Dominiković i Anu Ćužić. U svom osmogodišnjem radu Klapa je osvojila dvije nagrade na Melodijama juga u Opuzenu te se i ove godine nada dobru plasmanu.
Tekst i glazbu za pjesmu napisali su Ivo i Fani Nuić, aranžman potpisuju prof. Ivica Kaleb i Jašar Murtezani, a spot je snimio Marin Veraja. Aleksandra Lukić-Skelić zahvalila je svima koji su pomogli u realizaciji spota, djeci koja su u njemu statirala te svome suprugu saksofonistu Adiju Skeliću, koji je nastavak večeri s prigodnim domjenkom obogatio laganim melodijama.