vijesti www.metkovic.hr

 Rekreacija

U Metkoviću otvoren novi FIT4EVER

Metković, 1.9.2016. - Na adresi Put Narone 6 jučer je u Metkoviću svečano otvoren novouređeni prostor Sportskoga centra FIT4EVER, u kojemu će se provoditi program za treniranje kakav se u Dolini Neretve pojavio prije tri godine.

Nakon nastupa opuzenske Klape Na kantunu, okupljenima se riječima zahvale i dobrodošlice obratio trener i voditelj fitnesa Vedran Jurinović, pozvavši sve zainteresirane da se pridruže sportskim aktivnostima novootvorenoga centra. Magistar kineziologije Jurinović o svome nam je dosadašnjem radu rekao da se protekle tri godine okupilo preko sto polaznika pa se samim time stvorila potreba za većim prostorom, poput novouređenoga u Metkoviću. S obzirom na to da je novi prostor veći, dodani su različiti novi rekviziti za vježbanje, s kojima se polaznici do sada nisu imali prilike susresti. Naglasio je i to da će sada moći više vremena posvetiti pojedinačnom pristupu polaznicima.

Jurinović preporučuje aktivnu tjelovježbu jer nisu svi u mogućnosti trenirati neki sport, a putem tjelovježbe postiže se bolje stanje organizma, samim time i veće zadovoljstvo.
J. Vučković