vijesti www.metkovic.hr

 Natječaj

Osposobljavanje za zanimanje njegovateljice starijih i nemoćnih osoba

Metković, 12.9.2016. - Udruga DOBRA, u okviru trogodišnjega programa Ministarstva socijalne politike i mladih Obrazovanjem do boljih usluga, objavljuje Natječaj za osposobljavanje za zanimanje njegovateljice starijih i nemoćnih osoba.

Pozivaju se žene iznad 40 godina s ruralnih područja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije da se prijave na Natječaj. Prijava mora sadržavati pismo namjere i životopis, a šalje se ili donosi osobno na adresu:
  

Udruga DOBRA

Ante Starčevića 12

20350 Metković

ili na e-mail: dobra.udruga@gmail.com
 

Natječaj je otvoren do 1. listopada 2016.

Ako se na Natječaj ne prijavi dovoljan broj osoba iznad 40 godina, osposobljavanju će moći pristupiti i mlađe sudionice.

Po završetku Natječaja odabrat će se 15 polaznica koje će proći edukaciju, koja će se sastojati od teoretske i praktične nastave. Teoretski će dio trajati 21 dan, a mjesto održavanja će se odrediti naknadno, ovisno o mjestu s kojeg dolazi najveći broj prijavljenih. Prilikom prijave prednost će imati žene iz Splitsko-dalmatinske županije, te one prijave koje su vremenski zaprimljene ranije.

Nakon položenih ispita i odrađene prakse zvanje se upisuje u e-radnu knjižicu. Edukaciju će obaviti partnerska organizacija Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba. Napominjemo da troškove osposobljavanja za korisnice podmiruje Ministarstvo.