vijesti www.metkovic.hr

 Šport

'Metković' i 'Knez Domagoj' poželi medalje u Primorskome Docu

Metković, 23.10.2016. - Međunarodni karate-turnir Kaštela open, koji je jučer održan u Primorskome Docu, okupio je 17 klubova s ukupno 246 natjecatelja, među njima i dva metkovska, čiji su natjecatelji osvojili 15 medalja.

Karate-klub Metković nastupio je s jedanaest natjecatelja i osvojio 5 zlata, 2 srebra i 2 bronce. Zlata u borbama osvojili su: Duje Mihaljević (ml. učenici -38 kg), Ante Leontić (ml. učenici) +38 kg, Laura Ćulum (učenice -40 kg), Lucija Utovac (učenice -44) i Ante Krstičević (ml. kadeti -57 kg). Srebra u borbama osvojili su: Ante Juračić (ml. kadeti -52) i Petar Borovac (kadetima -57). Bronce su osvojili: Marinela Perić u borbama (kadetkinje +54) i Karla Pezić (kate učenice).

Nastupili su još Ema Vidović i Katja Jerković koje su u repasažnim nastupima izgubile te završile na 5. mjestu u svojim kategorijama.

Sljedeće natjecanje na kojem će nastupiti Karate klub Metković je u Crnoj Gori u studenom, na međunarodnom klupskom natjecanju Trofej Bara, gdje su posljednji put nastupili 2014. te među 850 natjecatelja iz sedam zemalja osvojili jedno srebro i dvije bronce.

 


Karate-klub Knez Domagoj sudjelovao je s 14 natjecatelja i ostvario ove rezultate: U katama je zlatnu medalju osvojio Jure Ilić, srebrne medalje osvojili su Bruno Nižić i Petar Ilić, a broncu Marko Ilić, Matej Kljusurić i Mihaela Marević.

Uspješno su nastupili i Dean Knežić, Ivan Gujinović, Marko Vekić, Ivana Ilić, Ana Bebić, Lana Senta, Lucija Dominiković i Petra Kljusurić.