vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Neretva s 3:2 nadigrala Primorca

Metković, 13.11.2016. - Na igralištu Iza Vage u Metkoviću jučer su u 15. kolu III. HNL jug susret odigrali domaća NK Neretva i gostujući NK Primorac iz Stobreča. U susretu, koji su krasili lijepi zgodici na objema stranama te dosta izmjena rezultata, pobjedu je odnijela Neretva golovima Tomasa, Batinovića i Jerkovića.

Prvi pogodak postižu domaćini u 7. minuti kada Tomas zabija za 1:0. Izjednačenje stiže u 28. minuti, kada Primorčev Tomaš zabija gol za 1:1. Gosti nastavljaju napadati u istom ritmu i to im se ubrzo isplatilo kada u 31. minuti za 1:2 zabija stobrečki golgeter Stipanović.

S rezultatom 1:2 otišlo se na predah u poluvremenu. Na početku drugoga poluvremena proradio je C-vitamin kod domaće ekipe koja već u 48. minuti na 2:2 izjednačuje pogotkom Batinovića. Domaćini ne posustaju u želji za trećim pogotkom, a ona im se ostvaruje u 64. minuti kada domaći topnik Frane Jerković zabija za 3:2, rezultat kojim je susret i završio. Dvjestotinjak gledatelja, koji su usprkos kiši pratili susret, mogli su uživati u golijadi i odličnoj igri domaće Neretve koja se čvrsto drži u gornjemu dijelu tablice. Sljedeće subote Metkovci gostuju u Hrvacama.
  

NK Neretva

Pavlović(V), Marič, Krstičević, Kuran, D. Batinović, Bubalo (od 90.` Kapović), A. Batinović(KAP), Tomas (od 77.` Šutalo), Jerković (od 79.` Ilijašević), Brečić, Ereš.

Trener: Goran Galov
  

NK Primorac

Matijaš(V), A. Barać, Lisica(od 85.` Omrčen), Balić, F. Barać, Tomaš (od 52.` Cecić), Buzov, Boban, Visković (KAP), Domazet, Stipanović.

Trener: Tonći Žilić
J. Vučković