vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Na Trgu okićena velika božićna jela

Metković, 3.12.2016. - Na Trgu kralja Tomislava jutros je bilo šareno i veselo, a zašarenila su ga i razveselila djeca iz Dječjega vrtića Metković, kojima su se u ukrašavanju velike jele pridružila i druga djeca koju su roditelji doveli na Trg.

U programu je nastupilo osam skupina Dječjega vrtića Metković; Zvjezdice, Jagodice, Pčelice, Patkice, Bubamare, Pahuljice, Smjehuljici i Cipelići, a vodile su ih njihove tete Jadranka Jerković, Tončika Gujinović, Julija Bebić, Regina Ćorluka, Pava Begić, Jadranka Crnčević, Sanja Obradović, Sandra Arnaut, Aurelija Paponja, Davorka Šutalo, Silvana Arapović i Ana Volarević.

Pri ukrašavanju jele vrtićanima su se pridružili mališani iz DV Leut, učenici OŠ Stjepana Radića i OŠ don Mihovila Pavlinovića te štićenici Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, sve uz asistenciju Javne vatrogasne postrojbe Metković. Na kraju su postavljene jaslice što su ih izradili otac i sin Ivica i Jakov Ivaniš Kulija. Veliku osammetarsku jelu darovala je obitelj Mate Glavinića Pilipa, dok je sve provedeno u organizaciji Grada Metkovića, Turističke zajednice Grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport Metković.

Mi smo načinili kratki timalapse, a na Trg smo ponovno došli fotografirati u večernjim satima i tamo naišli na još jedno veselje pa ovom prigodom čestitamo mladencima.