Javno pohvaljeno 14 policijskih i državnih službenica i službenika

Metković, 8.10.2020. – U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, a povodom Dana policije, održana je prigodna svečanost na kojoj je načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević javno pohvalio 14 policijskih i državnih službenika i službenica koji su se, tijekom protekle godine, istaknuli zalaganjem i motiviranošću te profesionalnim odnosom prema svojim radnim obvezama, kolegama i strankama.

Uspješnost rada policije ogleda se u subjektivnom osjećaju sigurnosti naših sugrađana i gostiju, a Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija već godinama slove kao jedan od najsigurnijih gradova i županija. To je rezultat svakodnevnog operativnog angažmana policijskih i državnih službenika, a posebice onih koji se u tome ističu svojim zalaganjem, što je prepoznato od strane njihovih rukovoditelja.

Javne pohvaljeni policijski i državni službenici i službenice ove su godine Zdravka Lasić i Jelena Rajčević iz Službe pravnih, financijskih i tehničkih poslova, Marijana Zovkić iz Službe kriminalističke policije, Boško Vukelić, Miroslav Kravat i Mato Lučić iz Policijske postaje Dubrovnik, Anita Pavlović i Ivan Medak iz Policijske postaje Ston, Željko Mage i Ivica Leho iz Postaje prometne policije Dubrovnik, Ivana Kordić iz Postaje pomorske policije Dubrovnik, Antonio Marušić iz Postaje granične policije Gruda, Dražen Reškovac iz Interventne jedinice policije te Drago Tolj iz Policijske postaje Ploče.

Exit mobile version
Skip to content