Home Novosti Lokalno Na štandu Nikoline Primorac gužva od jutra – svi žele kupiti njihove...

Na štandu Nikoline Primorac gužva od jutra – svi žele kupiti njihove proizvode i tako pomoći Mariji Dominiković

Sav prihod koji danas zarade namijenjen je za pomoć Mariji i njenoj obitelji.

 

Na štandu Nikoline Primorac i njenog oca Zvonke Jerkovića gužva je od samoga jutra. Svi žele kupiti njihove proizvode – prirodne sokove od mandarine i šipka, arancine, ušećerene bademe i limuncine te tako pomoći našoj mladoj sugrađanki Mariji Dominiković koja se bori s teškom bolešću.

Naime, Maria Dominiković već se dvije godine bori sa zloćudnom bolešću koja je u posljednje vrijeme uznapredovala. Trenutno je na liječenju u Zagrebu, a prošli tjedan je imala tešku operaciju. Liječenje i troškovi boravka u Zagrebu zahtijevaju velike financijske izdatke za obitelj Dominiković, pa je obitelj Nikoline Primorac odlučila napraviti humano djelo – sav prihod koji danas zarade namijenjen je za pomoć Mariji i njenoj obitelji.

„Svake godine odlučimo nekome pomoći. Obično to bude anonimno, ali ovakvu akciju je na taj način nemoguće organizirati. Ove godine, želimo pomoći obitelji Dominiković. Baš kao što se ugostiteljski objekti uključe u akcije tako da prihod od kave ili nekog drugog pića doniraju za potrebe humanitarnih akcija ili potrebitih, tako i mi želimo donirati današnji prihod od prodaje za potrebe troškova liječenja naše Marije“, rekla nam je Nikolina na čijem će štandu, koji se nalazi preko puta Pošte, do 16:30 prodavati cijela njena obitelj.

Prirodni sok od mandarine prodaje se po 15 kn/1l, sok od šipka 20 kn/1l, a 10 kuna stoji pakiranje arancina, ušećerenih badema i limuncina.

Svi oni koji trenutno nisu u Metkoviću ili su spriječeni doći do štanda, a žele pomoći obitelji Dominiković mogu to napraviti uplatom na račun:

Maria Dominiković

HR10234000931126 81355 (Privredna banka Zagreb).

Exit mobile version
Skip to content