Rukometaši Metković – Mehanike započeli s pripremama za nastavak sezone

 

Večeras u Gradskoj sportskoj dvorani započele su pripreme rukometaša Rukometnog kluba Metković Mehanika.

Nakon zahtjevnog prvenstvenog dijela u kojem je klub bio suočen sa prisilnim stankama, bolestima igrača i trenera, Filip Romić se nada kako neće biti takvog scenarija. 

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Na prvom treningu priprema bilo je svih 19 igrača na koje računamo u proljetnom dijelu prvenstva. Nadam se da nećemo imati zdravstvenih problema kao u prvom dijelu. Stručni stožer smo pojačali za Zvonimira Ilića i Antonia Galova koji će nam pomoći podići fizičku spremu u prvih 15 dana priprema. Sve treninge ćemo odraditi u Metkoviću . Zbog epidemioloških mjera trenutno nismo u mogućnosti igrati prijateljske utakmice, ali u planu je prije početka proljetnog dijela prvenstva odigrati KUP utakmicu sa RK Dubrovnikom i zaostalu utakmicu sa RK Karlovcem”, istaknuo je Romić. 

Dobro raspoloženi rukometaši nakon stanke su odradili svoj prvi trening i spremni su se vratiti u igru. 

„U prvom dijelu smo imali više prekida, pauze od treninga i dosta smo ispadali iz ritma. Nadam se da ćemo sada odraditi kvalitetne pripreme i zdravi i spremni ući u natjecanje. Za sad jedino što nam treba je kompletna momčad bez ozljeda i puno želje za napretkom u nastavku prvenstva”, rekao je vratar Željko Kozina. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content