Predsjednik Milanović upravo se cijepio protiv koronavirusa

 

Predsjednik Zoran Milanović upravo se cijepio protiv koronavirusa. Odmah nakon što je odobreno Pfizerovo cjepivo, Milanović je najavio da je spreman javno se cijepiti čim bude prilika. Cijepio se i načelnik Glavnog stožera Robert Hranj.

Nakon što se cijepio predsjednik Milanović da je kratku izjavu za medije. “Pozivam sve koji žele, ali i oni koji ne žele, da uzmu ovo cjepivo. Ono nije napravljeno napamet, prošlo je proces verifikacije. Mislim da u onom trenu kada bude više cjepiva nego onih koji su se voljni cijepit, da će doći do preokreta”, rekao je Milanović. “Ljudi, cijepite se, to je bolje nego razboljeti se”, dodao je.

Na pitanje što ga je potaklo na cijepljenje sada, budući da je prije nekoliko mjeseci koronavirus uspoređivao s karijesom. “Tada sam rekao ljudima da budu oprezni. I to što sam rekao, nema nikakve veze s cijepljenjem. To da je nešto opasno i koliko je opasno je jedna tvrdnja, a cijepljenje je posve druga stvar”, rekao je.

Danas bi se trebali cijepiti i ministri

Ranije su se cijepili i svi članovi Nacionalnog stožera osim ministra zdravstva Vilija Beroša koji je rekao da će se cijepiti nakon što mu prođe imunitet, budući da je prebolio koronavirus.

Očekuje se da će se na današnjoj sjednici Vlade koja počinje u 12 sati cijepiti i većina ministara.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije