Uoči sjednice Vlade cijepili se ministri koji još nisu preboljeli koronavirus

 

Kako bi potaknuli građane na cijepljenje, danas su se cijepili članovi vlade, njih 10, odnosno, oni koji do sada nisu preboljeli koronavirus.

Uoči sjednice vlade cijepili su se ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić-Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Ministri Tomislav Ćorić i Nina Obuljen-Koržinek dali su kratke izjave nakon cijepljenja.

“Drago mi je da sam danas prisustvovao cijepljenju i pozivam sve građane i građanke da se cijepe. Drago mi je i da je odobreno cjepivo Moderne”, rekao je Ćorić.

Obuljen-Koržinek rekla je kako joj je drago što se cijepila.

“Nisam ni osjetila cijepljenje. Zaista mi je drago da smo danas mogli na ovaj način poslati poruku povjerenja u znanost. Drago nam je da je otvorena mogućnost dolaska sve većeg broja doza. Odobrena su nova cjepiva pa će se moći cijepiti sve više građana. Ovo je korak prema kraju pandemije”, rekla je.

Nakon cijepljenja ministri su se uputili na sjednicu vlade. Premijer i nekoliko ministara nisu se cijepili jer su preboljeli koronavirus pa imaju imunitet.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije