Mate Crnčević: “Sretan sam što sam se vratio u svoj Dinamo”

 

Donedavni kapetan Hrvatskog dragovoljca, vodeće momčadi Druge HNL, 25-godišnji vezist Mate Crnčević iz Metkovića novi je igrač Dinama.

U proljetnoj će polusezoni pojačati drugu momčad plavih pod vodstvom trenera Ivana Preleca gdje će svojim iskustvom, liderskim crtama, ali i vidljivom emocijom prema plavoj boji, biti snažna potpora mlađim suigračima.

Crnčević se zapravo, vraća u klub iz kojega je otišao još kao junior. Svojedobno je kao daroviti mladi nogometaš došao iz Metkovića u Dinamovu školu, a u mlađim je uzrastima nastupao i za hrvatsku reprezentaciju u kategorijama od U-15 do U-17. U sezoni 2016/’17. igrao je na vinkovačku Cibaliju u Prvoj HNL.

“Jako sam uzbuđen i sretan što sam se vratio u svoj Dinamo. Poznato je da sam veliki navijač maksimirskog kluba i svoju ljubav, strast, borbenost i emociju želim prenijeti i na teren. Zahvaljujem klupskim čelnicima na povjerenju i angažmanu, a isto tako želim opravdati i njihovo povjerenje. Jedva čekam obući plavi dres”, istaknuo je povratnik Crnčević.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije