Home Novosti Lokalno “Obnovimo dom obitelji Vukša” – DPH Metković započelo s aukcijama

“Obnovimo dom obitelji Vukša” – DPH Metković započelo s aukcijama

Sav prihod s aukcija namijenjen je za potrebe humanitarne akcije "Obnovimo dom obitelji Vukša".

 

Društvo prijatelja Hajduka Metković započelo je s aukcijama predmeta, a sav prihod je namijenjen humanitarnoj akciji “Obnovimo dom obitelji Vukša” koji je potpuno uništen u požaru i u kojem je život izgubio njihov prijatelj i dugogodišnji član Ante Vukša. 

Prvi predmet je maska s potpisom Zvonimira Deranje, a prikupljanje ponuda traje do subote, 23. siječnja na Facebook stranici DPH-a Metković. P

“Legendarni “Popaj” zauvijek će ostati upisan u povijest našeg kluba, a njegov pogodak protiv Varteksa (15.5.2004.) i proslava gola u kojoj Zvone odlazi do poljudskog sjevera, vadi crveno-plavu maramu i slavi s Torcidom titulu prvaka – nikada neće izblijediti iz sjećanja navijača! Aukcija počinje objavom na Facebook stranici DPH Metković, a završava u subotu 23. siječnja 2021. godine u 20:00 sati. Početna cijena predmeta je 0,00 kn, korak aukcije je 50,00 kn. Ako u zadnjih 10 minuta aukcije dođe ponuda za predmet, aukcija se automatski produžuje za 10 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od posljednje ponude ne prođe 10 minuta”, ističu iz DPH Metković. 

 

Exit mobile version
Skip to content