„Obnovimo dom obitelji Vukša“ – na aukciji reprezentativni dres Ilije Brozovića

 

Na Facebook stranici Društva prijatelja Hajduka Metković od sinoć je na aukciji reprezentativni dres Ilije Brozovića, a prihod od prodaje namijenjen je za humanitarnu akciju „Obnovimo dom obitelji Vukša“.

Početna cijena predmeta je 0,00 kn, korak aukcije je 50,00 kn, a prikupljanje ponuda traje do utorka u 20 sati. Ako u zadnjih 10 minuta aukcije dođe ponuda za predmet, aukcija se automatski produžuje za 10 minuta od trenutno postavljenog vremena, i tako sve dok od posljednje ponude ne prođe 10 minuta.

Godzilla_baner
Noina arka
Majčinski instinkt

„Ilija je naš sugrađanin i član HNK Hajduk Split s bazom našeg DPH-a. Svoju rukometnu karijeru započeo je u RK Metkoviću, a igrao je još za RK Zagreb, HSV Hamburg, THW Kiel i trenutno je u TSV Hannover-Burgdorf. Dres koji vam donosimo je s Europskog prvenstva 2020. koje se odigralo u Švedskoj, Austriji i Norveškoj. Posebnu vrijednost dresu daje činjenica da su na tom Europskom prvenstvu naši rukometaši osvojili srebrenu medalju“, poručili su iz DPH Metković.

Podsjetimo, DPH Metković pokrenulo je akciju “Obnovimo dom obitelji Vukša”, a sav prihod koji se prikupi namijenjen je za obnovu stana obitelji Vukša koji je potpuno uništen u požaru u kojem je život izgubio njihov prijatelj i dugogodišnji član Ante Vukša. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content