„Monster Hunter“ u „Kinu Pobjeda“ Metković

 

U Kinu „Pobjeda“ Metković u subotu, 27. veljače u 19:30 održat će se projekcija filma „Monster Hunter“, s Millom Jovovich u glavnoj ulozi.

Radnja novoga akcijskoga filma temeljena je na globalnom fenomenu istoimenog serijala video igara.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Osim našeg svijeta, postoji i drugi, svijet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju svojim teritorijem. Kad neočekivana pješčana oluja prebaci kapetanicu Artemis (Milla Jovovich) i njenu jedinicu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnike će šokirati otkriće da je neprijateljsko i nepoznato okružje stanište ogromnim i zastrašujućim čudovištima koja su imuna na njihova vatrena oružja.

U očajničkoj borbi za opstanak, postrojba nailazi na tajanstvenog Lovca (Tony Jaa), čije mu jedinstvene vještine omogućavaju da uvijek bude korak ispred moćnih stvorenja.

I dok Artemis i Lovac polako grade međusobno povjerenje, ona otkriva da je Lovac dio tima koji vodi Admiral (Ron Perlman).

Suočeni s opasnošću koja prijeti uništenjem njihova svijeta, hrabri ratnici udružuju svoje jedinstvene sposobnosti i udružuju se za krajnji obračun.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content