Nabavljeni tableti u sklopu projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“

 

S obzirom na uvjete rada u vrijeme pandemije COVID-19, Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske u pedagoškoj godini 2020./2021, kao jedan od mogućih modela rada, preporučio je rad na daljinu, temeljem preporuke nadležne epidemiološke službe.

Rad na daljinu iziskuje dvosmjernu komunikaciju s roditeljima koja je moguća putem tableta s obzirom da nije preporučljivo održavanje sastanaka u dječjem vrtiću. U  sklopu projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ nabavljeno je 15 tableta i zaštitnih futrola za odgojno-obrazovne radnike. Održano je i stručno osposobljavanje (rad i korištenje tableta) korisnika u Dječjem vrtiću Metković.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Projekt „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020, provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content