Ženijalni dani u Kinu ‘Pobjeda’ Metković

 

Kino ‘Pobjeda’ Metković i ove je godine uključeno u program ‘Ženijalni dani’ koje organizira Hrvatska mreža neovisnih kinoprikazivača, a koji se održavaju povodom Međunarodnoga dana žena. Ženijalni dani u #KinoPobjedaMetković donose dvije filmske projekcije.

U subotu, 6. ožujka s početkom u 19:30 održat će se projekcija filma ‘Djevojka koja obećava’ – triler koji na velika platna donosi novi zanimljiv pogled na osvetu. Za ovu filmsku projekciju vrijedi posebna cijena kinoulaznice od 20 kuna.

 

Program se nastavlja i na Međunarodni dan žena, u ponedjeljak 8. ožujka u 19:30 kada je na rasporedu veliki poljski hit ‘Influencerica’. Jedan od najvećih atrakcija prošlogodišnjega ZFF-a prati tri dana u životu “celebrity” influencerice, motivatorice i instruktorice fitnessa, nudeći nam uzbudljiv pogled iza kulisa te fascinantne industrije. Film je izabran u službenu selekciju Cannesa 2020., a hvaljen je od kritike kao jedno od prvih ostvarenja uopće koje se na kvalitetan način pozabavilo temom društvenih mreža, izbjegavajući klišej o influencerima kao površnim ljudima. Ulaz na projekciju je BESPLATAN.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content