Pri kraju uređenje dječjeg igrališta u Jadranskoj ulici, obnavlja se i igralište u Prudu

 

Pri kraju su radovi na rekonstrukciji i obnovi dječjeg igrališta u Jadranskoj ulici. 

U sklopu radova zamijenjena je kompletna podloga i sve sprave na igralištu, postavljena je antistres podloga prilagođena sigurnosnim standardima te umjetna trava namijenjena dječjim igralištima. U tijeku su završni radovi na ogradi i postavljanju vrata, nakon čega će igralište biti u potpunosti spremno za korištenje.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Paralelno sa završetkom radova na igralištu u Jadranskoj, započeli su radovi na rekonstrukciji i obnovi dječjeg igrališta u Prudu iza škole. Na postojećem igralištu će se, također, zamijeniti podloga, izgradit će se ogradni zid, zamijeniti postojeće sprava, postaviti antistres podloga u skladu sa sigurnosnim standardima te umjetna trava.

Ukupna vrijednost radova na oba igrališta je gotovo 348 tisuća kuna. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, a izvor financiranja Grad Metković.

Podsjetimo, riječ je o drugoj fazi obnove i rekonstrukcije kvartovskih dječjih igrališta u Metkoviću, a u prvoj fazi obnovljena su dječja igrališta u Ulici Ante Starčevića i kod crkve sv. Franje na Kladi te vježbalište u Sportskoj ulici. 

“Kao što sam već mnogo puta rekao, svi naši projekti usmjereni su na poboljšanje kvalitete života naših sugrađana. Po pitanju uređenja dječjih igrališta imamo još lijepih vijesti o čemu ćemo više u narednim danima”, rekao je gradonačelnik Dalibor Milan. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content