Roko Tolić kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije

 

Roko Tolić izlazi na izbore kao nezavisni kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije, a podršku će mu pružiti SDP i HNS.

Na konferenciji pred Dvorom gdje su mu podršku dali v.d. predsjednika Županijske organizacije SDP-a Nikola Hajdić te čelnici općina i gradova u kojima je SDP na vlasti, kao i dopredsjednik Županijske organizacije HNS-a Vedran Kunica nije otkrio tko će biti njegova zamjenica. No, rekao je kako je već određeno da bude iz doline Neretve.

Na predstavljanju je istaknuo kako u vremenu krize DNŽ treba jakog kandidata s puno energije, znanja i sposobnosti.

„Premda ulazim kao nezavisni stručnjak i menadžer, svjestan sam da je potrebna i politička infrastruktura jer naša županija je velika. Ima pristojan broj gradova i općina. Pojedinac ne može sam. Ja sam uvijek u svome radu bio vrlo inkluzivan čovjek, prihvaćam tuđa znanja. Volim se okupiti sa sposobnim ljudima“, kazao je tijekom predstavljanja dodajući kako u ovoj situaciji računa na sve one koji tek kreću u život, ali i sve one koji su nezadovoljni trenutačnim stanjem i situacijom.

„Računam na sve od maturanata, studenata, a isto tako i do onih seniora, umirovljenika od kojih sam imao što i za čuti o politici, političarima i načinu na koji danas žive. A, vjerujte mi nisu puno zadovoljni. Naravno, očekujem i potporu poduzetnika, gospodarstvenika, poljoprivrednika, ribara. Sa svima pričam već danima i oni su me i motivirali da uključim u ovu kampanju“, kazao je Tolić.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije