Home Kultura Prirodoslovni muzej Metković među prvima u RH dobio oznaku ‘Safe stay in...

Prirodoslovni muzej Metković među prvima u RH dobio oznaku ‘Safe stay in Croatia’

Riječ je o nacionalnoj oznaci sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu koju dionicima u turističkom sektoru dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta, a metkovski muzej dobio ju je među prvima u Hrvatskoj.

 

Prirodoslovni muzej Metković dobio je oznaku ‘Safe stay in Croatia’. Riječ je o nacionalnoj oznaci sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu koju dionicima u turističkom sektoru dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta, a metkovski muzej dobio ju je među prvima u Hrvatskoj.

Vidljivo istaknuta oznaka omogućuje svim posjetiteljima da lakše prepoznaju destinacije, pružatelje smještaja i prijevoza, turističke atrakcije itd. koje prvenstveno brinu o zdravlju gostiju i djelatnika, u kojima su usvojeni nacionalni i svjetski standardi zdravstvene i higijenske zaštite te koji djeluju prema svim aktualnim protokolima i preporukama Svjetskoga vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

Osim što je istaknuta na samome ulazu u Prirodoslovni muzej Metković, oznaka ‘Safe stay in Croatia“ s QR kodom bit će i na svim njihovim PDF dokumentima.

Exit mobile version
Skip to content