Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Hollywoodska prevara’, ‘Ainbo: Dobri duh Amazone’ i ‘Oni koji mi žele smrt’

 

Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ Metković donosi tri filmske projekcije.

U petak, 7. svibnja u 20 sati na rasporedu je kriminalistička komedija ‘Hollywoodska prevara’ s Robertom De Niroom, Morgan Freemanom i Tommy Lee Jonesom u glavnim ulogama.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Max Barber (Robert De Niro) je Hollywoodski producent niskobudžetnih filmova koji će napraviti ili reći sve samo da uspije snimiti svoj film. Walter Creason (Zach Braff) je Maxov nećak i partner, vječiti optimist, koji ne zna ništa o mutnim poslovima i samo želi snimati filmove. Maxov zadnji film propada u kinima te ostavlja Maxa u dugovima prema zloglasnom mafijašu Reggieu (Morgan Freeman) koji mu prijeti ubojstvom.

U isto vrijeme, ostarjela zvijezda filmova, Duke Montana (Tommy Lee Jones) razmišlja o samoubojstvu dok dane provodi opijajući se u svojoj sobi. Dani slave su daleko iza njega i više ne vidi smisao života. Spletom okolnosti Max saznaje kako, u slučaju pogibije glavnog glumca na setu koji je osiguran, producentima ostaje novac od osiguranja. U tome vidi sjajnu priliku te odluči snimiti novi film u kojem će mu glavni glumac biti nitko drugi do Duke Montana.

 

U subotu, 8. svibnja u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Ainbo – dobri duh Amazone’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Ainbo je priča o djevojčici koja se rodila i odrasla u najdubljoj džungli Amazone u selu Colonia. Jednog dana otkrije da je njezina zemlja ugrožena i shvati da na svijetu postoje i drugi ljudi, osim njezinih. Koristeći pomoć svojih duhovnih vodiča, kreće na put tražeći pomoć od najmoćnije Majke Duha Amazone, Kornjače “Motelo Mama”. Vođena njezinim savjetima, Ainbo je odlučna spasiti svoj raj od pohlepne i prekomjerne sječe stabala te ilegalnog iskopavanja i spasiti svoje ljude prije nego što bude prekasno.

 

U subotu, 8. svibnja u 20 sati na rasporedu je film ‘Oni koji mi žele smrt’ – triler s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi. Film govori o maloljetnom dječaku koji nakon što postane svjedokom brutalnog ubojstva, ulazi u sustav zaštite svjedoka i izdan mu je novi, lažan identitet. Skriven je u kampu za problematične tinejdžere u prirodi. Ubojice koji su odgovorni za ubojstvo kojem je bio svjedok, u lovu su na njega i ubijaju svakoga tko im se nađe na putu.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content