Upis učenika u 1. razred Osnovne glazbene škole Metković

Zbog pandemije koronavirusa te epidemioloških mjera, upisi se odvijaju elektroničkim putem.

 

Osnovna glazbena škola Metković vrši upise u prvi razred. Zbog pandemije koronavirusa te epidemioloških mjera, upisi se odvijaju elektroničkim putem.

Od danas pa do 28. svibnja moguće je izvršiti prijavu na audiciju koja će se održati 1. i 2. lipnja u prostorijama škole. 

Škola organizira upise u 1 . razred na sljedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, francuski rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara, i violina. Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. U slučaju da se ne popune slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Na audiciji stručno povjerenstvo provjerava glazbene sposobnosti kandidata. Za dodatne informacije i naputke možete se obratiti na adresu:osnovna.glazbena.skola.metkovic@du.t-com.hr

 

Exit mobile version
Skip to content