Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Mjesto tišine 2’, ‘Croods: novo doba’ i ‘Cruella’

 

Vikend u Kino ‘Pobjeda’ Metković donosi tri filmske projekcije, ‘Mjesto tišine 2“, ‘Croods: novo doba’ te ‘Cruella’.

U petak, 28. svibnja u 20 sati održat će se projekcija filma ‘Mjesto tišine 2’ – nastavak nadnaravnoga napetog horor trilera iz 2018.godine. Mjesto tišine 2 se nastavlja na kraj prvog dijela. Nakon što im je uništen siguran dom, Evelyn (Emily Blunt) i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem čak i najmanji zvuk znači smrt. Pokušavaju pronaći druge preživjele i proširiti svoja nova saznanja o tome kako ubiti ta stvorenja.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

 

U subotu, 29. svibnja u 17:30 održat će se projekcija animiranoga filma ‘Croods: novo doba’, sinrkoniziranoga na hrvatski jezik.

Nakon sedam godina omiljena prahistorijska obitelj, Croods, se vraća na velika platna. Do sad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti.

Croodsi traže novo mjesto za život te putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s jako puno hrane. No tamo nailaze i na novu, puno napredniju obitelj, koja ih se želi riješiti što prije. Nova obitelj je daleko razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodsi nisu nikada vidjeli.

 

U subotu, 29. svibnja u 20 sati na rasporedu je komedija ‘Cruella’. Smješten u London 1970-ih, film istražuje kako je zapravo nastala Zlica od Opaka, jedna od istovremeno najstrašnijih i najdražih Disneyjevih zlikovica!

U želji da postane slavna dizajnerica Cruella stiže u London. Njen osjećaj za modu primjećuje barunica Von Hellman, inače modna legenda. Ali njihov odnos pokreće niz događaja i otkrića koja će dovesti do toga da Cruella oslobodi svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica od Opaka.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content