Nastavak promotivnih aktivnosti vezanih za razvoj cikloturizma u dolini Neretve

 

Direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur sudjelovala je na stručnom skupu ‘Dani cikloturizma’.

Nakon Metkovića i Ludbrega, skup svih dionika uključenih u razvoj ove brzorastuće grane turizma održan je u Podgori. U sklopu konferencije, a u dijelu programa pDestinacije, dobra praksa i budućnost’, Medar Ujdur je predstavila dolinu Neretve, kroz brend #1valley, pri čemu je to nastavak promotivnih aktivnosti vezanih za razvoj cikloturizma u našoj destinaciji.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Inače, Dani cikloturizma su skup svih predstavnika struke, institucija, Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, sustava turističkih zajednica, lokalnih samouprava, turističkih agencija i ostalih dionika zainteresiranih za razvoj ove turističke grane.

Ove godine, konferencija je, pod geslom ‘From Zero to Hero’, okupila sve subjekte koji zajedno doprinose ili su zainteresirani doprinijeti razvoju cikloturizma kao značajnog razvojnog turističkog proizvoda u Hrvatskoj.

Trend okretanja prema selektivnim oblicima turizma, čiji korisnici traže individualizirane, ali i inovativne programe uz boravak na otvorenome, mimo velikih gužvi i masovnih atrakcija, u COVID razdoblju je postao još naglašeniji. To potvrđuje i činjenica da su se etablirane cikloturističke destinacije i agencije pokazale otpornijima na krizu.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content