Kino ‘Pobjeda’ – u nedjelju gledamo crtić ‘Luka’ i ‘Čuvaj me s leđa 2’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u nedjelju su na rasporedu dvije filmske projekcije.

U 17:30 održat će se projekcija animiranoga filma ‘Luka’, sinkroniziranoga na hrvatski jezik.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Mladi dečko Luka doživljava nezaboravno ljeto na talijanskoj rivijeri ispunjeno hrpom sladoleda, ukusne mediteranske hrane i beskrajnom vožnjom skutera uz more. Luka dijeli ove pustolovine sa svojim novootkrivenim najboljim prijateljem, ali njihovoj beskrajnoj zabavi prijeti duboko čuvana tajna: radi se zapravo o pravim morskim čudovištima iz drugog svijeta, iz dubine oceana.

U 20 sati na rasporedu je akcijska komedija ‘Čuvaj me s leđa 2’. Akcijska komedija Čuvaj me s leđa iz 2017. godine dobiva nastavak – slavnom plaćenom ubojici Samuelu L. Jacksonu i tjelohranitelju Ryanu Reynoldsu u nastavku se pridružuje i žena plaćenog ubojice, Salma Hayek koja ih pokušava ujediniti.

Kao i kod prvog nastavka režiju potpisuje Patrick Hughes, scenarij Tom OConnor i Brandon Murphy a glavnim glumcima pridružuje se Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper i Frank Grillo.

Najveći dio filma je sniman u Rijeci, Rovinju, Karlovcu, Zagrebu, Jastrebarskom, Pisarovini, Motovunu, Buju, Vodnjanu, Limskom kanalu, te otoku Biševo. Cjelokupno snimanje filma u Hrvatskoj trajalo je 48 dana. Hrvatske lokacije „glume“ Italiju, mediteransko podneblje, ali i Hrvatsku jer se jedan dio radnje filma odvija u Hrvatskoj. Na produkciji filma radilo je više od 220 hrvatskih filmskih djelatnika te je bilo angažirano više od 760 statista.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content