Home Novosti Gradska uprava Gradu Metkoviću odobrene 254 tisuće kn za projekt rekonstrukcije Područnog dječjeg vrtića...

Gradu Metkoviću odobrene 254 tisuće kn za projekt rekonstrukcije Područnog dječjeg vrtića Vid

Gradu Metkoviću odobreno je 254 tisuće kn za projekt rekonstrukcije Područnog dječjeg vrtića Vid.

 

Gradu Metkoviću odobreno je 254 tisuće kn za projekt rekonstrukcije Područnog dječjeg vrtića Vid.

Sredstva su odobrena temeljem natječaja LAG-A Neretva za Mjeru 3.1.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Riječ je o još jednom projektu kojim Grad Metković nastavlja ulaganje u infrastrukturu predškolskih obrazovnih ustanova, a kojemu je cilj poboljšanje kvalitete i uvjeta u obrazovanju od najranije dobi.

Podsjetimo, u tu svrhu adaptirane su i tri boravišne prostorije te je realiziran projekt izgradnje sustava oborinske odvodnje na igralištu Središnjega dječjeg vrtića u Metkoviću, a u tijeku su i radovi na rekonstrukciji i dogradnji Dječjega vrtića ‘Radost’ na desnoj strani grada.

„Više puta sam istaknuo kako takvi projekti nisu samo izgradnja novih prostorija, već ulaganje u poboljšanje kvalitete života svih nas, ulaganje u našu djecu te našu budućnost“, istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

 

Exit mobile version
Skip to content