Otvorene prijave za 7. Lađarsku utrku Sv. Ilija

 

U organizaciji Udruge lađara Sv. Ilija Metković i Udruge Gusarica Metković, a uz podršku Grada Metkovića i TZ Grada Metkovića, organizira se 7. po redu „Lađarska utrka Sv. Ilija“, povodom Dana Grada Metkovića i blagdana Sv. Ilije, zaštitnika Grada.

Lađarska utrka Sv. Ilija održati će se 19. 7. 2021. (ponedjeljak) u ženskoj i muškoj konkurenciji, sa početkom u 18h (ženske ekipe), odnosno u 19h (muške ekipe).

dina_baner
Zemlja loših

Start i cilj su na Lučkom mostu u Metkoviću, a vesla se rutom od mosta nizvodno do pred kraj šetališta, zatim okret pa uzvodno do veslačkog kluba, te ponovno okret i nizvodno prema cilju kod mosta. U ženskoj konkurenciji dužina rute je 4km (jedan krug), u muškoj konkurenciji dužina rute je 12km (tri kruga).

Iza utrke biti će organizirana podjela pehara, zajednička večera i druženje. Organizatori zadržavaju pravo na izmjene u planiranim aktivnostima, o čemu će se na vrijeme obavijestiti sve sudionike.

Prijave su isključivo mailom, i to na maraton.ladarica@gmail.com za ženske ekipe, i udrugaladjarasvilijametkovic@gmail.com. Muške ekipe su dužne organizatoru platiti kotizaciju (prije starta) u iznosu od 400kn za sudjelovanje na utrci. Svaka ekipa dužna je dovesti svoju lađu, a na utrkama vrijede sva pravila kao na Maratonu lađa, odnosno Maratonu lađarica.

 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content