U Metkoviću održani tradicionalni Skokovi u Neretvu

 

U organizaciji Udruge ‘Ispod mosta’ danas su u Metkoviću održani 17. Skokovi u Neretvu. Tradicionalno natjecanje održano je pod epidemiološkim mjerama, a privuklo je brojnu publiku.

Ovogodišnje Skokove u Neretvu otvorio je gradonačelnik Dalibor Milan, a uz skokove za mladež s male skakaonice, skokove s velike skakaonice te skokove s mosta, održana je i utrka za pršut.

Godzilla_baner
Noina arka
Majčinski instinkt

U skokovima za mladež s male skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Bero Kljusurić. Srebrenu medalju osvojio je Josip Prović, a brončanu Ivan Borna Ćelić. Medalje i nagrade im je dodijelio gradonačelnik Milan.

U skokovima s velike skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i novčanu nagradu od 500 kn osvojio je Jure Pavić, srebrenu medalju, pehar te novčanu nagradu od 300 kn osvojio je Ivan Veraja, a brončanu medalju, pehar i novčanu nagradu od 200 kn osvojio je Bernard Marušić. Medalje i nagrade dodijelio im je Leo Perdeda.

U skokovima s mosta pobijedio je Bernard Marušić te osvojio zlatnu medalju, novčanu nagradu od 500 kn te prigodne poklone. Srebrenu medalju, novčanu nagradu od 300 kn i prigodan poklon osvojio je Ivan Veraja, a Mate Pehar je osvojio treće mjesto, brončanu medalju, novčanu nagradu od 200 kn i prigodan poklon. Medalje i nagrade dodijelio im je Šime Manenica.

U utrci za pršut pobijedio je Antonio Barušić, a medalju i nagradu dodijelio mu je Mladen Jakić.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content