Predstava „Muškarci.hr“ u subotu na Ljetnoj sceni GKS-a Metković

 

Umjetnička organizacija Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh na Ljetnu scenu GKS-a donosi predstavu „Muškarci.hr“ koju će izvesti u subotu, 31. srpnja s početkom u 21 sat.

Zabavna komedija „Muškarci.hr“ nastala je kao logičan nastavak hit-predstave „5žena.com“ Satiričkog kazališta Kerempuh. Producent obje predstave Roman Šušković Stipanović, opisuje je kao igrani stand-up koji ne bježi od stereotipa muško-ženskih odnosa nego ih „s guštom“ potvrđuje.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Od „Muškaraca.hr“ gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu. Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima. Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno). Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi.

Ulaz na predstavu je 40 kuna. Blagajna na ulazu u Ljetnu scenu GKS-a Metković bit će otvorena od 19 sati, a svi oni koji rezerviraju svoje ulaznice moraju ih preuzeti do 20 sati!

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content