U petak na Terasi Ljetne scene jazz koncert Ivan Bonačić kvarteta

 

U sklopu programa Metkovskoga ljeta u petak, 6. kolovoza s početkom u 21 sat na Terasi Ljetne scene GKS-a koncert jazz glazbe održat će Ivan Bonačić kvartet.

Kvartet je osnovan 2016. godine, a uz Ivana Bonačića kao autora i solistu na saksofonu i flauti, nastupaju Filip Gavranović na gitari, Viktor Lipić na orguljama i Borko Rupena na bubnjevima.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Glazba koju predstavljaju je autorska jazz glazba, kontinuirano skladana u proteklih deset godina autorova rada. Krajem 2017. izdali su album „Kraken“ za Geenger Records. Kvartet trenutno priprema skladbe za snimanje drugog autorskog albuma pod nazivom „Dream Aviary“ koji bi trebao biti isproduciran do kraja 2021. godine.

Iako je ulaz na koncert slobodan, publici će se na ulazu u Ljetnu scenu dijeliti ulaznice, kako bi se ispoštovao ograničen broj mjesta. Blagajna na Ljetnoj sceni bit će otvorena od 20 sati, a svi koji rezerviraju svoje ulaznice, dužni su ih preuzeti najkasnije pola sata prije početka koncerta, odnosno do 20:30.

Koncert će se održati u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković, a omogućili su ga Dubrovačko-neretvanska županija i Grad Metković.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content