Novi suci u Karate klubu Metković

 

Tri člana Karate kluba Metković jučer su u Šibeniku položili prvu sudačku licencu. 

 
Novi karate suci su Antonela Perić, nekadašnja juniorska državna bronca u borbama, Ante Krstičević, nositelj mnogobrojnih medalja s turnira i nastupa za reprezentaciju te Petar Borovac, osvajač ovogodišnje državne seniorske broncale u borbama.
 

Oni nisu prvi suci iz Karate kluba Metković. Aktivna u suđenju je i dalje Anamarija Jakić, nastavnica u osnovnim školama Opuzen i Kula Norinaka, a prije njih sudac je bio i Denis Žderić koji je i predsjedavao Dalmatinskom sudačkom komisijom. Preuzimanjem druge Komisije HKS-a morao je prestati suditi. 

Iz uprave kluba ističu kako su ponosni na sve uspjehe svojih članova i što mogu dati veliki doprinos sudačkom kadru Hrvatskog karate saveza u Dalmaciji, koji je u deficitu nasprem drugih regija. 

Back to black_baner
Back to black_baner

Klub koristi priliku da pozove sve svoje članove da se priključe treningu u ponedjeljak, 2. kolovoza. Raspored treninga se nalazi na Facebook stranici kluba. 

Također se vrši upis novih članova, a sve informacije se mogu dobiti na web stranici kluba www.kkmetkovic.hr ili na tel. 098 171 36 36 preko poziva, sms i svih postojećih aplikacija komunikacije. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content