Home Novosti Obavijesti za učenike Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića

Obavijesti za učenike Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića

Iz Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića poslali su obavijesti za učenike vezane za početak nove školske godine. Prenosimo ih u cijelosti. 

 

Iz Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića poslali su obavijesti za učenike vezane za početak nove školske godine. Prenosimo ih u cijelosti. 

“Nastava za sve razrede započinje 6. rujna 2021. godine. Nastava će se odvijati u školi za sve razrede od 1. do 8. razreda sukladno epidemiološkim mjerama i posebnoj organizaciji nastave. Svi učenici obvezni su dolaziti u školu i pridržavati se epidemioloških mjera koje budu propisane na razini škole. I u novoj školskoj godini prvi dan škole sve će naše učenike  dočekati udžbenici , stoga je prvi dan nastave potrebno ponijeti školsku torbu. Jedan se dio udžbenika nasljeđuje od prethodnih generacija učenika, a drugi će dio  biti novi udžbenici koji su već naručeni prema odabiru naših učitelja.

Nastava je  organizirana u dvije smjene, prvi dan nastave 6. rujna 2021. godine smjena A s radom započinje u 7. 30, a smjena B u 13 sati.

UČENICI PRVIH I PETIH RAZREDA

Zbog epidemiološke situacije nismo u mogućnosti održati uobičajeni načina prozivke. Ovim putem obavještavamo roditelje i učenike  prvih i petih razreda da će najkasnije do 2. rujna biti telefonski obaviješteni o rasporedu po razrednim odjelima učenika prvih i petih razreda u školskoj godini 2021/2022., kao i  novih učenika koji se prvi put upisuju u OŠ don Mihovila Pavlinovića.

Učenici prvih razreda

Za učenike prvih razreda prijem će se održati u petak, 3 rujna. Molimo vas da dijete dođe u pratnji jednog roditelja na predviđeni ulaz. Potrebno je prije dolaska djetetu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Učenike će na ulazu dočekati ravnateljica i učiteljice. Nakon pozdravnog govora učenici će otići u svoje učionice sa svojom učiteljicom te će ih na klupama dočekati udžbenici i drugi obrazovni materijali.

Glavni ulaz:
1.a- u 8,00 sati
1.b- 9,00 sati
Ulaz za male  (školsko igralište):
1.c- 8,30 sati

Učenici petih razreda
 Za učenike 5. razreda nastava započinje 6. rujna u 7,30 sati (A smjena) i u 13 sati ( B smjena). Roditelji će telefonskim putem biti obaviješteni u kojem je razrednom odjelu njihovo dijete. Na ulazu u škole učenike će dočekati razrednici koji će prozvati učenike. Učenicima će biti podijeljeni udžbenici i drugi obrazovni materijali. Raspored ulaska će biti objavljen na stranici škole.
Sve informacije o specifičnim mjerama za našu školu, organizaciji i početku nastave i svim ostalim stvarima vezanima uz nastavu i školu biti će objavljene na stranici škole kroz idući tjedan”, poručili su iz OŠ don Mihovila Pavlinovića. 

 

Exit mobile version