Home Novosti Gradska uprava Započeli pripremni radovi za postavljanje umjetne trave na pomoćnom igralištu ‘Iza Vage’

Započeli pripremni radovi za postavljanje umjetne trave na pomoćnom igralištu ‘Iza Vage’

Umjetni travnjak pomoćnoga igrališta za treninge će koristiti sportaši svih uzrasnih kategorija, prvenstveno iz NK Neretva i ŽNK Neretva, ali i svih ostalih sportskih klubova u gradu.

 

Započeli su pripremni radovi za postavljanje umjetne trave na pomoćnom igralištu ‘Iza Vage’.

Pripremne radnje uključuju zemljane i betonske radove te drenažu pomoćnoga igrališta, a u potpunosti iz financira Grad Metković koji će iz svoga proračuna izdvojiti i sredstva za opremanje igrališta i dodatnu rasvjetu.

Predviđeni rok završetka pripremnih radova je 60 dana od uvođenja u posao, nakon čega slijedi postavljanje sloja umjetne trave koju će financirati Hrvatski nogometni savez.

Riječ je o još jednom projektu kojim Grad Metković nastavlja ulaganje u sportsku infrastrukturu, čime se žele stvoriti kvalitetniji uvjeti za treniranje sportaša, a posebice djece. Umjetni travnjak pomoćnoga igrališta za treninge će koristiti sportaši svih uzrasnih kategorija, prvenstveno iz NK Neretva i ŽNK Neretva, ali i svih ostalih sportskih klubova u gradu. Za službene utakmice koristit će ga svi uzrasti, osim seniora. 

Exit mobile version
Skip to content