U tijeku rekonstrukcija Dječjega vrtića u Vidu

 

U tijeku su radovi na rekonstrukciji Područnoga Dječjeg vrtića u Vidu. Projektom je predviđena izvedba čajne kuhinje, sanitarnoga čvora za djecu te poboljšanje toplinsko-izolacijskih svojstava.

Radovi će biti gotovi do 1. listopada, kada započinje odgojno-obrazovni rad za 20-ak djece koji će vrtić koristiti u novoj pedagoškoj godini.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Ukupna vrijednost projekta je 342.999,19 kn s PDV-om, a sufinanciran je sredstvima odobrenima temeljem natječaja LAG-a Neretva za Mjeru 3.1.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Riječ je o još jednom projektu kojim Grad Metković nastavlja ulaganje u infrastrukturu predškolskih obrazovnih ustanova, a kojemu je cilj poboljšanje kvalitete i uvjeta u obrazovanju od najranije dobi.

Podsjetimo, u tu svrhu adaptirane su i tri boravišne prostorije te je realiziran projekt izgradnje sustava oborinske odvodnje na igralištu Središnjega dječjeg vrtića u Metkoviću, a u tijeku su i radovi na rekonstrukciji i dogradnji Dječjega vrtića ‘Radost’ na desnoj strani grada.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content