Galerija GKS-a: otvorenje izložbe slika autorice Jasmine Runje

U Galeriji Gradskoga kulturnog središta u srijedu, 29. rujna s početkom u 19 sati održat će se otvorenje izložbe slika 'Arhitektura' autorice Jasmine Runje.

 

U Galeriji Gradskoga kulturnog središta u srijedu, 29. rujna s početkom u 19 sati održat će se otvorenje izložbe slika ‘Arhitektura’ autorice Jasmine Runje.

Jasmina Runje rođena je 1983. godine u Splitu. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu Sveučilišta u Mostaru, u klasi prof. Antuna Borisa Švaljeka.  Poslijediplomski studij slikarstva „Ars Sacra“ završava 2008. godine u istoimenoj ustanovi, u klasi mentora prof. Ante Kajinića.

Članica je Hrvatske udruge likovnih umjetnika Dubrovnika i Hrvatske udruge likovnih umjetnika Splita te radi i kao muzejski pedagog u Domu Marina Držića.

Djela joj se nalaze u privatnim i javnim zbirkama i muzejima, u Hrvatskoj i inozemstvu. Sudionica je brojnih skupnih izložbi. Živi i stvara u Dubrovniku i Splitu.

Organizator izložbe je Ustanova za kulturu i sport Metković, a ostvarena je uz pomoć Ministarstva kulture i medija RH te Grada Metkovića. Ulaz je slobodan.

Exit mobile version
Skip to content