Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Za smrt nema vremena’ i ‘Mali šef’

 

Na veliko platno Kina ‘Pobjeda’ Metković za vikend stižu dva velika filmska hita – ‘Za smrt nema vremena’ i ‘Mali šef: Obiteljski posao’.

Dugo iščekivani novi nastavak o najpoznatijem tajnom agentu ‘Za smrt nema vremena’ napokon je stigao u kina, a projekcije u Kinu ‘Pobjeda’ održat će se u subotu, 2. listopada u 20 sati te u nedjelju, 3. listopada u 20 sati.

dina_baner
Zemlja loših

Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta. Bond je napustio aktivnu službu no njegova „mirovina“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

 

U nedjelju, 3. listopada u 17:30 u Kino ‘Pobjeda’ Metković stiže i animirani film ‘Mali šef: Obiteljski posao’ – nastavak DreamWorks-ove hit komedije.

Braća Templeton – Tim i Ted  odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim ‘I can’ stavom koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content