Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Venom 2’ i ‘Posljednji dvoboj’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga vikenda za na rasporedu su dvije filmske projekcije – akcijski triler ‘Venom 2’ i drama ‘Posljednji dvoboj’.

U filmu ‘Venom 2’, kojega gledamo u petak, 22. listopada u 20 sati, Tom Hardy se vraća na veliko platno  kao ubojiti zaštitnik Venom – jedan od najvećih i najkompleksnijih MARVEL-ovih likova. U režiji Andyja Serkisa glume i Michelle Williams, Naomie Harris te Woody Harrelson u ulozi negativca Cletusa Kasadya / Carnagea.

Kad udari južina_baner
Holdovers_ baner

U subotu, 23. listopada u 20 sati na rasporedu je ‘Posljednji dvoboj’, istinita priča o posljednjem službeno dopuštenom dvoboju u Francuskoj. Scenarij kojeg su zajedno s Nicole Holofcener napisali Ben Affleck i Matt Damon, oživljava pod redateljskom palicom jednog od najpoznatijih, najnagrađivanijih i najcjenjenijih filmaša, Ridleya Scotta.

Radnja smještena u Francusku 14. stoljeća, epska je priča o izdaji i pravdi, ispričana s tri različita gledišta: dva viteza (dobitnik Oscara Matt Damon i za Oscara nominirani Adam Driver), čiji je odnos na kušnji radi izdaje, i mlade žene (dobitnica Emmyja Jodie Comer) koja pokušava preživjeti u brutalnoj i opresivnoj kulturi tog doba.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content