Home Novosti ‘Leptirići’ u novim prostorijama

‘Leptirići’ u novim prostorijama

Kabinet za terapije Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve 'Leptirići' nalazi se na novoj adresi Splitska ulica 5 (zgrada između Postaje granične policije i Autobusnog kolodvora) u Metkoviću.

 

Kabinet za terapije Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’ nalazi se na novoj adresi Splitska ulica 5 (zgrada između Postaje granične policije i Autobusnog kolodvora) u Metkoviću.

Prostor od 250 m² zadovoljava sve standarde i uvjete resornog Ministarstva, a opremljen je svime što je potrebno da se djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom pruže kvalitetne usluge.

„Zbog prostranosti novog prostora u mogućnosti smo potpuno zadovoljavati epidemiološke uvjete te time našim zaposlenicima i korisnicima pružiti sigurne uvjete za rad i boravak u prostorijama Udruge. Kontakt telefon i broj telefona ostali su isti, slobodno nas možete kontaktirati ako imate potrebu. Uvijek smo tu za Vas. U pripremi je i službeno otvaranje, odnosno predstavljanje novih prostorija Udruge na koje ćete svi biti rado pozvani, naravno, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera“, poručila je predsjednica Udruge ‘Leptirići’ Ivana Nikolac.

Exit mobile version