Kino ‘Pobjeda’ – ‘Venom 2’, ‘Noć vještica ubija’, ‘Nesavršeni robot Ron’ i ‘Dina’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga su tjedna na rasporedu četiri filmske projekcije.

U filmu ‘Venom 2’, kojega gledamo u četvrtak, 28. listopada u 20 sati, Tom Hardy se vraća na veliko platno  kao ubojiti zaštitnik Venom – jedan od najvećih i najkompleksnijih MARVEL-ovih likova. U režiji Andyja Serkisa glume i Michelle Williams, Naomie Harris te Woody Harrelson u ulozi negativca Cletusa Kasadya / Carnagea.

Back to black_baner
Back to black_baner

 

U petak, 29. listopada u 20 sati na rasporedu je horor ‘Noć vještica ubija’ s Jamie Lee Curtic u glavnoj ulozi. Prošle su tek minute nakon što su Laurie Strode (Curtis), njezina kćer Karen (Judy Greer) i unuka Allyson (Andi Matichak) ostavile Michaela Myersa zatvorenog u Laurienom gorućem podrumu. Laurie je odvedena u bolnicu s po život opasnim ozljedama, misleći da je napokon ubila maskirano čudovište koje ju muči cijelog života. No, Michael se uspije osloboditi iz Lauriene zamke i nastavlja svoj krvavi pohod. Laurie se usprkos ozljedama priprema obraniti od Myersa te inspirira cijeli Haddonfield da se zajedno suprostave ovom nezaustavljivom čudovištu. Laurie, njezina kćer i unuka udruže se sa žrtvama Myersovog prvog pohoda i odluče preuzeti stvar u svoje ruke, uloviti Michaela Myersa i završiti svoju borbu s njim jednom zauvijek.

U subotu, 30. listopada u 17:30 gledamo animirani film ‘Nesavršeni robot Ron’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Ovo je priča o Barneyju, neobičnom dječaku koji se bori s vladavinom društvenih medija, i Ronu, njegovom novom digitalnom uređaju koji može hodati i razgovarati i koji je stvoren da mu bude trenutni ‘najbolji prijatelj‘.

U subotu u 20 sati na rasporedu je film ‘Dina’ – spektakularna avantura scenarista, redatelja i producenta filma – Denisa Villeneuvea, ujedno i adaptacija prvog romana znanstveno-fantastičnog klasika ‘Dina’ Franka Herberta.

Priča prati Paula Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora otputovati na najopasniji planet u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje obitelj i svog naroda. 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content