Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Duhovi tame’, ‘100 % vuk’ i ‘Vječnici’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije.

U petak, 5. studenoga u 19:30 na rasporedu je SF horor ‘Duhovi tame’. Riječ je o adaptaciji kratke priče Nicka Antosce ‘The Quiet Boy’ o učiteljici iz malog grada koja sa svojim bratom, lokalnim šerifom, otkriva da jedan njezin učenik krije opasnu tajnu.

Godzilla_baner
Noina arka
Majčinski instinkt

U subotu, 6. studenoga u 17 sati gledamo animirani film ‘100 % vuk’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Priča o 100% vuku fokusira se na Freddyja, nasljednika ponosne obiteljske loze vukodlaka. Uvjeren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Freddy ostane šokiran kada na svoj 14. rođendan njegovo prvo “ratovanje” pođe po zlu, pretvarajući ga u – divlju pudlicu!

U subotu, 6. studenoga u 19:30 na rasporedu je akcijska avantura ‘Vječnici’, s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi. Besmrtni superjunaci, od kojih svaki ima posebnu energiju i razlikuje se od ostalih članova, izlaze iz tajnosti kako bi zajedno s ljudima obranili život na Zemlji. Radnja filma se odvija nakon filma „Osvetnici: Završnica“, kada novi zaštitnici Zemlje izlaze iz sjene i okupljaju se protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content