Biciklistički klub Metković osvojio rekordan broj medalja u utrkama 2. kola XCZLD-a

U organizaciji BK Kamešnica u Otoku je održano 2. kolo XCZLD-a, a u utrkama je sudjelovao i Biciklistički klub Metković.

 

U organizaciji BK Kamešnica u Otoku je održano 2. kolo XCZLD-a, a u utrkama je sudjelovao i Biciklistički klub Metković.

Prelijep dan okupio je velik broj biciklista iz cijele Dalmacije i BiH koji su svoje sposobnosti i vještine pokazali u utrci “Uspon na Kamešnicu”. Rekordan broj medalja osvojili su članovi BK Metković koji su se čak 12 puta popeli na postolje, što je ujedno i klupski rekord na utrkama XCZLD-a.

U kategoriji 9 curice do svoje prve zlatne medalje došla je Ana Petković, dok je u istoj kategoriji Duje Krstičević osvojio brončanu medalju, a Mario Marević ciljem je prošao kao 7.

Kategorija U 11 curice dominacija naših cura koje su se od zlata do bronce poredale Cvita Talajić, Eva Talajić i Erika Malezija. Kod dječaka u ovoj kategoriji uvjerljiv je bio Antonio Krstičevič koji je maestralnom vožnjom došao do zlatne medalje, dok su Ivano Šetka i Ivan Petković ciljem prošli kao 5 i 9.

Kategorija U13 je prošla u apsolutnoj dominaciji naših djevojčica i dječaka. Kod cura Lara Bokšić zlatna, srebrena Josipa Ivanković, brončana Gabrijela Marević, Mara Talajić završila je kao 5, Laura Pavlović 6, Lea Galić 7 i Jana Jelčić 8. Kod dječaka Mate Krstičević zlatni, Jure Vištica brončani.

U kategoriji U15 Marko Talajić nakon duže stanke Marko Talajić ciljem je prošao kao 9-ti.

U glavnoj utrci nakon dugog izbivanja u natjecateljske vode se vratio i trener Dalibor Dado Talajić koji je u kategoriji Ebike osvojio srebrenu medalju. Pero Primorac, Frane Vuica i Marijo Krsticevic su u kategoriji 30-40 zauzeli 18,19 i 20 mjesto.

„Šta na kraju reći osim svaka čast i bravo za naše male i velike genijalce i njihove roditelje koji ih prate i bodre na utrkama. Hvala treneru Dalibor Dado Talajić koji uz sve obveze i probleme ipak do kraja sebe daje našim malcima i na njihova lica izvlači smijeh i radost. Hvala Ivan Bašiću Baši i njegovoj BK Kamešnici  na gostoprimstvu i  odlično organiziranoj utrci. Slijedeće kolo zimske lige vodi nas u Posedarje, gdje se nadamo novoj zabavi i odličjima“, poručili su iz BK Metković.

Exit mobile version
Skip to content